Alle optredens 2020 afgelast.

Corona hakt erin, ook bij ons.

Dus…… alle optredens en festivals afgelast incl. onze support act bij Los Lobos. Dat laatste wordt gelukkig verzet naar volgend jaar.

Garden Sessions.

Omdat we niet live voor publiek kunnen spelen, maar ook niet in onze studio in Den Haag kunnen werken (minder dan 1,5 afstand) hebben we besloten om deze week dan maar akoestisch de tuin in te gaan voor opnames. Met fluitende vogeltjes en boze buurvrouwen op de achtergrond…..haha.

Leidsch Dagblad kwam even langs om het aan te zien en horen.

Klik hier voor hun impressie.

https://www.leidschdagblad.nl/cnt/dmf20200423_38844107/la-bomba-opnames-in-de-achtertuin?utm_source=inhetnieuws.nl&utm_medium=referral&utm_content=%2Fnieuws%2Fbinnenland%2Fla-bomba-opnames-in-de-achtertuin-leidsch-dagblad%2F7654694&fbclid=IwAR02rRYnUTxTjtZzvbwSa752UnwXjT5EVuD1U0jmvIUFmwnfw3-sNPO4OYU

Comments are closed.