Buurthuis/Cultuurhuis tour.

We zien al jaren om ons heen dat buurthuizen en cultuurhuizen de een na de ander verdwijnen/sluiten. Vroeger de bakermat van vele bands om daar te beginnen of om te toeren en door muziek mensen met elkaar te verbinden.

Het is doodzonde als we die bindingen door cultuur kwijt raken.

Daarom starten we een initiatief om weer leven in de brouwerij te brengen en mensen weer met hun buurt/cultuurhuis te verbinden.

We hebben dit al een keer getest in een buurthuis in de buurt van onze studio en dat was een hele toffe avond.

Zijn jullie een buurt/cultuurhuis en kunnen jullie wel een opkikker gebruiken? Stuur ons dan een mail naar labombamusicholland@gmail.com en geef daarin aan waar je zit en hoeveel mensen er in je buurthuis kunnen voor een muziekoptreden.

Wij nemen onszelf, onze geluidsman en onze PA mee (hoef je die niet te huren), en stellen onze backline (drums en versterkers) beschikbaar voor een lokale band om een uur lang een voorprogramma-optreden te geven waarna wij dat stokje overnemen voor een afsluitend optreden.

We hebben ook al vragen gekregen of we misschien een workshop kunnen geven voor muzikanten als we er toch zijn en kunnen vertellen hoe wij dingen aanpakken. Ook dat is mogelijk.

Dus…..laten we samen onze muziekcultuur weer daar brengen waar hij hoort. In de wijk en buurt en met verbinding tussen de mensen. Muziek verbroederd.

Comments are closed.